“Prive” ka zbuluar disa statistika interesante të përmasave trupore të disave nga femrat më seksi të estradës. Mund të supozojmë se centimetrat janë marrë me siguri nga stilistët, të cilët rëndomë janë afër tyre dhe kanë privilegjin të bën matjet më të sakta trupore.

Por, lë të mbetet një sekret i “Prives” se si kanë arritur të kapin keto permasa, ndërsa të fokusohemi në kandidatët e kesaj, t’a quajme top liste të vitheve, gjoksit dhe belit.

Përmasat trupore padyshim janë një preokupim i vazhdueshem i VIP-ave dhe për një paraqitje skenike sa më perfekte, shumë prej tyre i nënshtrohen edhe intervenimëve kirurgjike, ndërsa ka persona që kanë mbetur besnik përmasave natyrore, si p.sh. Leonora Jakupi e cila është lavdëruar se fundmi për natyralitetin e saj.

Në listen në fjalë, kësaj radhe bëjnë pjesë këngëtaret: Leonora Jakupi, Nora Istrefi, Genta Ismaji, Kaltrina Selimi dhe Dafina Zeqiri. Në tabelen që kemi përgatitur, shih foton, bie në sy Genta Ismajli me vithet më të mëdha prej 99cm, gjoks prej 93cm dhe bel prej 69cm dhe në këtë aspekt e fiton top listen si më e “bujshmja”, duke i shtuar edhe shtatlartësine që e ka.

Ndersa në anen tjeter, Dafina Zeqiri, e cila megjithëse ka bërë ndërhyrje në gjoks, ka mbetur më e “imta” në krahasim me të tjerat dhe bie në sy me belin më të hollë prej vetëm 60cm. Leonora Jakupi me përmasa tejët ideale të trupit, është për t’u çuditur që ënde ka mbetur beqare. Kaltrina Selimi dhe Nora Istrefi edhe pse i kanë vithet e bollshme, gëzojnë një bel për t’u lakmuar, dhe mund t’a mendojmë se partneret e tyre, megjithatë, nuk e kanë vështirësi t’i shtrëngojnë me duar. /Albavipnews/

 

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here