Genta Ismajli prezanton prindëritÇuditërisht Genta Ismajli thuajse rrallë ka folur për babain e vet gjatë intervistave të dhëna për media.Ajo shpeshherë e ka përmendur vetëm nënën dhe po ashtu shpeshherë ka dalë me te edhe në fotografi të përbashkët, tek e kemi parë e njohur edhe nëpër portalet tona.

E kemi parë edhe me motrën e saj, por me babain asnjëherë.Revista Kosovarja këto ditë e gjeti një foto, prapa të cilës shkruante: prindërit e Gentës dhe aty ishin fotot e prindërve të saj.

Babai i Gentës me emrin Mugaben, jeton në SHBA dhe merret me biznesin e veturave, ndërsa e ëma jeton në Kosovë, bashkë me këngëtaren.

Genta Ismajli prezanton prindërit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here