Këngëtarja Genta Ismajli thotë se vazhdon ta ketë shpirtin eksploziv. Në të vërtet, të gjithë e dimë se ajo është energjike dhe nuk di të ndalet, e këtë energji e vërejmë edhe në performancat e saj.

Genta, si thuajse të gjitha vajzat e tjera e ka një lidhje të fortë me të ëmën. Por, pavarësisht dashurisë e respektit, nganjëherë ndodh të kenë edhe telashe. Këngëtarja e ka pranuar se me raste i ka bërtitur të ëmës, për çka i ka rënë pishman. Ajo nuk e ka treguar arsyen e bërtitjes, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, këngëtarja jeton me të ëmën, pasi kjo e fundit e ka lënë jetën në Amerikë për të qenë pranë vajzës këngëtare.15

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here