Dhe ja ku vjen një tjetër lajm i mirë për këngëtaren Genta Ismajli. I është nënshtruar gjithmonë klasifikimeve dhe sondazheve për këngët dhe imazhin e saj dhe gjithmonë ka qenë ndër të parat, por këtë herë klasifikimi i qëndron besnik përsëri.

Facebook Albanian Fan Page, e ka renditur atë në vendin e shtatë për të gjitha faqet që klikohen në Shqipëri, jo vetëm për fushën e muzikës apo këngëtarëve, por në tërësi.

Tashmë Genta është në faqet e preferuara të shqiptarëve me qindra e mijëra klikime që bëjnë ‘like’ tek profile i Gentës, e duke lënë kështu pas qindra personazhe të njohur. E duke nisur nga kjo, Genta u bën thirrje të gjithë fansave: ‘Jam renditur në vendin e 7.

Do ju kasha lutur të më sugjeroni faqen time, miqve tuaj në Facebook, që të arrij vendin e 5-të e pse jo edhe më lart. Ju falenderoj të gjithëve’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here