Këngëtarja e bukur ishte mjaftë transparente në koncertin e mbajtur në Kamenicë. Veshja dhe lëvizjet e saj provokative kanë ndezur publikun.

Këngëtarja e njohur shqiptare Genta Ismajli ishte kujdesur që në koncertin e saj gjatë vikendit në diskotekën “Sugarfree” në Kamenicë të duket sa më hot.

Të brendshmet e saj ‘artisrtike’ ishin të gjitha transparente duke u mbuluar vetëm nga një rrjetë.

Lëvizjet skenike të Gentës së veshur me një palë çizme super moderne dhe me rroba provokative kanë bërë që të rinjtë të mbesin duke e shikuar çdo lëvizje të këngëtares.

Burimi: vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here