Genta IsmajliGenta Ismajli është adhuruese e Mbretit të Popit, kete e pohon më së miri këngëtarja duke i bere nje viziti yllit të muzikës së popit, Michael Jackson.

Sipas disa burimeve këngëtarja Genta ka udhëtuar nga Turqia për në Kaliforni ku nuk ka ngurruar që të bëjë edhe një udhëtim në Hollywood, duke vizituar kështu edhe Mbretit të Popit.

Këngëtarja është shtrirë pranë yllit e pikëlluar dhe ka bërë një fotografi pranë tij. Në një intervistë të pak kohëve më parë, Genta kishte thënë se ajo ende nuk mund ta besoj që Michael Jackson ka vdekur.

Këngëtarja ka bërë fotografi edhe para artistit Bill Cosby, por edhe para aktores së famshme, Merilyn Monroe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here