gentaKohëve të fundit ajo është komentuar shpesh për ndryshimet e njëpasnjëshme në pamjen e saj, shkruan revista Kosovarja.

Padyshim se është ndër këngëtaret që gjithmonë ka arritur ta ndez atmosferën dhe ka mbetur e dashur për të gjithë që nga fillimi i karrierës së saj.

Në fotografinë e fundit që ka hedhur në llogarinë e saj, gjithçka është në rregull, por shihet se ka ndryshuar vetullat, në nuance të zbehtë…Athua vetullat e saj kërkojnë trajtime tjera që të kthehen në gjendje normale apo ?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here