Genta dhe Etnon prekin 1.5 milion klikime Kënga Shake it e rap grupit “Etnon” dhe e këngëtares Genta po vazhdon më sukseset e saj

Pasi kalojë një milion klikime, kjo këngë tani po shkon drejt 2 milion klikimeve pasi që sipas të dhënave të fundit ajo është klikuar 1.5 milion herë.

Kjo këngë po konsiderohet si njëra prej këngëve më të mira të realizuara kohëve të fundit nga Genta dhe Etnon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here