Eh ka nis mbarë viti i ri! Qënkan bërë shoqe këto të dyja! (Ua ne gjithmonë shoqe kemi qënë pffffff ja dhe nji muj lol).

Gjithsesi më pëlqeu interpretimi dhe numri. Genta dhe Dafina duhet të bëjnë një këngë bashkë ,sepse kanë shumë të përbashkëta artistikisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here