Bonang vizitoi Shqipërinë javën e kaluar, edhe pse nuk është e qartë arsyeja.

Po ashtu ata janë edhe në një foto mes miqsh në ditëlindjen e 27-vjeçarit.

Bonang ka pëlqyer dhe komentuar disa nga fotografitë e tij, duke përfshirë një imazh nga festimet e ditëlindjes më 4 prill.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here