Rap-këngëtari Genc Prelvukaj, pas disa viteve karriere, vendosi që të merret pak me politikë, por ende nuk dihet se a është futur në Asamblenë Komunale apo jo dhe t’i lërë lirikat e tij.

Para kësaj kishte realizuar albumin “Etnomenon” dhe kishte thënë se nëse nuk do të shesë më shumë se 30 000 kopje, ai do ta lërë muzikën.

Ende nuk dihet se a i ka shitur Genci kopjet, megjithatë pas kësaj ai disa herë ngriti zërin kundër piratërisë në Kosovë, e cila, sipas tij, po e shkatërron industrinë muzikore të Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here