Genc-PrelvukajGenc Prelvukaj ka pasur një mesash për tifozët e kombëtares pas humbjes pa fat nga Franca.

“Ekipi jonë kombëtar kaq mundësi ka, nuk kishim fat në fund”, u shpreh Genci.

Ai shtoi se kombëtarja nuk ka kualitet më shumë dhe nuk bën të pritet më shumë.

Ai lëvdoi publikun.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here