Genc Salihu“Shtyje” mban titullin kënga më e re e publikuar nga Genc Salihu.Kantautori e ka sjellë këtë projekt të kompletuar edhe nga ana vizuale.Vet Genci e ka shkruar tekstin dhe e ka bërë orkestrimin e këngës.

Ndërkaq, për realizimin e muzikës është ndihmuar nga Kaltrina Krasniqi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here