genaGjatë intervistës së tij në emisionin “Zonë e Lirë” këngëtari Gena ka sqaruar zhurmën mediatike që ka qarkulluar në media rreth tij dhe këngëtarin Shpat Kasapi.

Çani e ka pyetur nëse është e vërtetë që janë zënë në një koncert në SHBA për çështje pagese ku Gena më shumë Shpati.

“ Nuk ka patur asnjë keqkuptim, madje kemi kaluar shumë bukur me njëri-tjetrin. Sa për pagesën çdo këngëtar ka çmimin e tij dhe nuk ekzistojnë këto konflikte,”, ka deklaruar Gena në “Zonë e Lirë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here