Gena e “kallë” PejënAi mbrëmë ka qëndruar në qytetin e Pejës në diskotekën “Bahçe”, ku atmosfera nuk ka munguar.

Numri i madh i njerëzve dhe këngët e Genës bënë që atmosfera të ndizet “flakë” dhe për ca kohë Pejës i doli “tymi”.

Gena nuk ka harruar që ti falënderojë të gjithë ata që ishin mbrëmë aty për ta dëgjuar. Gena mbrëmë gjithashtu ka lansuar këngën e tij më të re “Ndal”.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here