I ka magjepsur të gjithë, Gazmedn Paja, aktori i “Portokalli” në StageClub. Ua ka rrëmbyer nga dora mikrofonin Kamela Islamajt dhe Gent Bushpepës dhe ka marrë në dorë situatën.

Ka kënduar gjatë dhe sic shihet dhe në foto, ua ka mbushur mëndjen të gjithëve që ai di të këndojë jo vetëm të aktrojë. Gazi, sic e thërrasin shkurt më pas ka falenderuar dhe orkestrën për mundësinë që iu dha të këndonte live.

Ku është Paja nuk ka vetëm humor, por edhe këngë me humor. Miratimi ndaj kësaj ka qënë nga pjesmarrësit që kanë shpërthyer në thirrje dhe duartrokitje për aktorin e njohur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here