Ardian GaxhaSipas një sondazhi i cili eshte realizuar në internet nxjerr një fitues dhe ai është Ardian Gaxha për nivelin e lartë të inteligjencës.

Sipas të gjithë atyre që kanë dhënë mendimin e tyre në këtë sondazh, Ardiani vlerësohet si personazhi VIP që sa herë pyetet nga gazetarët apo i drejtohet mikrofoni, përgjigjen e ka menjëherë në majë të gjuhës.

Ardiani jep në çast mendimin e duhur, dhe sigurisht të shoqëruar me argumentin përkatës, aq sa shpesh herë ata që e dëgjojnë mendojnë.

Kështu ndodh gjithmonë me këngëtarin Gaxha, dhe këtë fare mirë mund ta vëreni edhe ju.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here