Gaxha flet për inatet në skenën muzikore shqiptareProducenti i njohur shqiptar Adrian Gaxha, është duke përgatitur diçka të re për sezonin veror. Puna po kryhet në studion e tij private, ku Gaxha krijon këngë edhe për këngëtarë të tjerë.

Megjithatë, Adrian Gaxha mendon se ka shumë inate në skenën muzikore shqiptare. ‘’Inate gjithmonë ka pasur dhe do të ketë dhe kjo nuk është e keqe, natyrisht kur ato janë pozitive, sepse inati të bën edhe më të fortë. Inatet duhet të shprehen me punë, por jo edhe me bllokime të këngëve dhe sharje’’.

Adrian Gaxha thotë se kjo ka të bëjë me të gjithë ata që janë munduar ta ndalojnë, që këngët e tij të mos e gezojnë suksesin që kanë.

Sipas Gaxhes, askush nuk ka arritur ti bëjë asgjë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here