Këngëtari nga Maqedonia, Adrian Gaxha, ka pohuar se është duke u përgatitur për këngën e tij më të re.

Ai kësaj radhe do të vijë në duet, por jo me ndonjë këngëtarë me famë, por me një fëmijë me emrin Florian.

“Kjo do të jetë kënga ime më e mirë e realizuar dhe e kënduar ndonjëherë”, a ka pohuar Adriani.

Kjo këngë pritet të shoqërohet edhe me videoklip.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here