Gashi dhe Ledri "shkelin token e Amerikës"Dy reperët e famshëm kosovar, Gashi me Ledrin vazhdojnë të qëndrojnë në Amerikë. Pasi e “kallën” atmosferën në Manhattan, Gashi me Ledri vazhdojnë ta sodisin Amerikën duke u shfaqur së bashku.

“Park Central” quhet vendi që dy reperët i ka zënë në qejf në orët e para të mëngjesit në Amerikë.

Madje për Gashin Ledri nuk është vetëm një kolegë pasi ai atë e quan vëlla.Gashi dhe Ledri "shkelin token e Amerikës"

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here