Garner në krahët e një mashkulli misteriozMesa duket edhe Jennifer Garner , e cila është parë këto kohë me një mashkull misterioz dhe mendojmë se Ben Affleck nuk do jetë aq i lumutur për këtë fakt.

Ata janë parë së bashku në Malibu me fëmijët e saj dhe dukeshin si një çift i lumtur.

Të jetë një mashkull i ri në jetën e Jennifer apo thjesht një dado joshës? Kujtojmë se Jennifer Garner dhe Ben Affleck janë ndarë në qershor të këtij viti dhe që prej atëhere janë parë disa herë bashkë, megjithatë duket se nuk ka një kthim të sigurt të tyre. Ju ç’mendim keni?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here