Ajo mund të jetë një superstar dhe nga më të preferuarat në botë, por ka edhe nga ata që nuk e pëlqejnë.

Bëhet fjalë për këngëtaren, Lady Gaga, e cila ditën e djeshme ka marrë një vajzë të vogël në krahë dhe ajo ia ka nisur menjëherë të qarit.

25 -vjecarja ndodhej në Londër në turin e saj, kur mamaja e vogëlushes e ka lëshuar atë në krahët e Lady Gaga-ës dhe ajo ka nisur të qajë.

Dhe fëmija s’ka aq shumë faj, ashtu sic vishet këngëtarja mund të tremb edhe një njeri të madh, e jo më një fëmijë më 1- vjec.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here