Lady Gaga, gjithmonë është para sa i përket gjërave të çuditshme dhe këtë e bënë vazhdimisht kudo që ndodhet. Ajo ka befasuar gjatë një koncerti në Barcelona të Spanjës, duke vjellë katër herë në skenë.

Teksa po performonte hitin, The Edge Of Glory , Gaga u përpoq të ngjiste disa shkallë të një skene improvizuese, por ajo nuk ka mundi ta mbaj veten dhe ka filluar të vjellë papushim.

Siç e përmendën, nuk është hera e parë kjo që Gaga sëmuret dhe vjellë në skenë. Të njëjtën gjë e kishte bërë edhe gjatë koncertit të saj në Romani gjatë gushtit të këtij viti.
Ajo është e njohur pwr skandalet sa i pwrket skandalve. Shpesh e shohim të veshur me mish, duke performuar në bluarse mishi e shumë e shumë gjëra tjera të çuditshme që vetëm ajo di ti bëj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here