Lady Gagas i pëlqen të jetë “e papërgjegjshme” duke bërë seks në hapësira të jashtme dhe duke vallëzuar me gjinjtë e zbuluar.

“Më pëlqen të ndjehem ca e papërgjegjshme, të veproj sikur janë nëntëmbëdhjetë. Unë jam krejtësisht shpirt-lirë, andaj, edhe pse ju nuk e shihni, unë ende gjej kohë të bëj seks gjatë natës në plazh, kur askush nuk është rrotull”.

“Ose të shkoj nëpër klube dhe të çmendem dhe të vallëzoj me pjesën e sipërme të zbuluar. Vetëm se askush tjetër nuk e sheh këtë, pasi unë kam miq të shkëlqyeshëm të cilët kurrë nuk më lejojnë ta bëj kur mund të kapem”, ka thënë Gaga për Vogue.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here