Gaga me linjë veshjesh për qentëLady Gaga po bëhet gati të hapë një linjë veshjesh, por jo për njerëz, por për qenër.

Gaga është frymëzuar nga qeni i saj Asia për të krijuar këtë linjë.

Ajo ka nisur punën për hapjen e saj dhe pritet që brenda vjeshtës së ardhshme të jetë gati.

Gaga me linjë veshjesh për qentë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here