Lady Gaga është kundër ligjit mbi emigracionin të aprovuar në Arizonë dhe u ka bërë thirrje fansave të luftojnë kundër rregullave anti-klandestinë.

Ajo ka shpjeguar se ka hequr dorë nga bojkotimi i shetit: “Disa ditë më parë kam marrë telefonatat e disa këngëtarëve të famshëm që më kërkonin të mos vija këtu për të protestuar kundër ligjit”.

“Duhet protestuar kundër paragjykimit dhe pisllëqeve që futën në shoqërinë tonë”, shtoi ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here