Këngëtarja e njohur, Lady Gaga së fundmi ka shtuar shumë në peshë, gjë që, për këtë fakt, edhe është kritikuar nga mediat.

Ndërsa, Lady Gaga përmes rrjetit social, Twitter ka shpjeguar se me këtë peshë që ka, ajo ndihet shumë me shëndetshme.

“Nuk ndikohem nga kritikat. Unë jam kjo që jam dhe jam krenare sado që të peshoj”, ka thënë këngëtarja e famshme, Lady Gaga.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here