Themeluesi i rrjetit social “Facebook”, Mark Zuckerberg, aktivisti për të drejtat e njeriut Ronan Farrow, pop ylli amerikan Lady Gaga dhe 17 vjecari këngëtari kanadez Justin Bieber janë shpallur nga revista “Forbes” si njerëzit më të sukseshëm nën moshën 30 vjecare.

“Disa emra në listë janë të njohur e disa jo. Por sigurt mund të ju them se do të dëgjojmë shumë për ta në dhjetë vitet e fundit”.

Është shprehur Michael Noer, redaktor i revistës “Forbes”.

Revista ka renditur nga 30 njerëz më të sukseshëm të rinjë, në 12 kategori – politikë, patundshmëri, financa, deri tek industria argëtuese, shkencë dhe muzikë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here