Kur një personazh është i rëndësishëm, mund të ndodhë që të fotografohet me persona që nuk i njeh dhe prezenca në krah mund të jetë jo e duhura.

Një incident i tillë sapo i ka ndodhur ish-presidentit Bill Clinton që është në Monaco për një eveniment bamirësie. Bashkëshorti i Hillary është fotografuar i përqafuar nga tre femra, dy nga të cilat Brooklyn Lee dhe Tasha Reign janë dive të filmave me drita të kuqe.

Një nga të dyja ka postuar në Twitter këto foto ‘presidenciale’. Për Clinton duhet thënë që kjo është një gafë ‘e bërë pa dashje’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here