Aurela Gaçe është paraqitur me një fustan me shqiponjën dykrenare të Mirela Nurçes në provat që është duke i mbajtur në Eurosong.

Këngëtarja shqiptare, e cila do ta përfaqësojë Shqipërinë në “EuroSong”, është duke u paraqitur në provat që janë duke u mbajtur për natën gjysmë finale.

Përderisa në provën e parë, Aurela nuk ishte paraqitur edhe me koreografi dhe me teshat që do të paraqitet në gjysmëfinale.

Ajo do të paraqitet me një fustan interesant që është punuar nga Nurçe, përderisa pritet që Gaçe në prapaskenë të paraqitet me një koreografi po ashtu interesante.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here