Gabim Skandaloz në Mis Univers!Moderatori i Mis Universe, Steve Harvey ka bërë një gabim skandaloz mbrëmë në Mis Universe. Ai ka shpallur Mis Kolumbinë si fituese ndërsa është detyruar që pak sekonda më vonë të kthehet dhe të thotë se Mis Filipinet është në fakt fituesja.

Në sallë më pas shpërthyer pakënaqësia ndërsa Harvey ka thënë se është gabimi i tij dhe se do të marrë përgjegjësinë për këtë gabim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here