Në muajin maj, kishte zëra që thonin se Brad Pitt do tëjetë fytyra e re promovuese e parfumit të ri nga Channel, No.5 dhe duket se tani gjithçka është gati!

Konfirmimi ka dalë nga regjisori i reklamës i cili tha se femrat do të duan ta shohin një mashkull si Brad në këtë reklan. Kjo është hera e parë kur nga shtëpia e modës një mashkull prezanton parfumin e femrave, por presidenti i Channel, Andrea dçAvack tha se ia ka vlejtur çmimi prej 7 milion dollarëve që kanë paguar aktorin.

“E besojmë këtë dinamizëm, kampanja moderne do të bëj që njerëzit të kenë një mendim krejt ndryshme për No.5”.
Tani vetëm duhet të presim deri me datën 15 tetor kur do të publikohet kjo reklam.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here