Në një kohë krize ku jetojmë prezantimi i një fustani të tillë duket si provokim.

Stilisti britanik, Debie Uingham ka krijuar fustanin më të shtrenjtë në botë, në Kiev ku zonjat arrijnë të shpenzojnë shifra marramendëse për veshje dhe aksesorë.

Fustani është mbuluar i gjithi me 13 kilogramë diamant, të cilët kapin vlerën e 3 milionë eurosh

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here