Në ekspozitën e 17-të të cokollatës në Versailles prezantuesja televizive Karine Ferri kishte veshur në skenë një fustan prej kakaoje, gjatë një sfilate me veshje të realizuara të gjitha prej cokollate.

Midis modeleve të shumta që kanë dalë në skenë Ferri ka qënë protagonistja e një disaventure të vogël.

Fundi është shkrirë sapo ajo ka dalë në skenë dhe veshja e saj dalëngadalë ka rënë në tokë në sy të spektatorëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here