Vera ka trokitur tashme. Hiqini rrobat e errëta nga dollapi, harroni pantallonat dhe kthejeni vëmendjet tek fustanet. Kjo është vera e tyre. Fustanet janë super në modë, por kujdes, duhet të kenë lule!

Janë të shumtë emrat e femrave të famshme që ndjekin trendet e modës, të cilat janë fotografuar me një fustan në tillë. Edhe stilistët më në zë japin pikërisht këto këshilla: Zgjidhni ngjyra të celura, me sa më shumë lule.

Për të goditur sipas tyre zgjidhni një model asimetrik, të shkurtë, të ngushtë dhe shumëngjyrësh.

Të njëjtat këshilla jepen edhe pë cantat. Modeli me dizenjo lara-lara dhe me lule është në modë këtë verë, prandaj si çantat ashtu edhe fustanet qepen nga pëlhurat me teksturë të ndryshme, por me dizenjo identik.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here