Festivali i Filmit të Kanës këtë vit ka qenë i “pushtuar” nga fustanet madhështore të aktoreve që kanë prezantuar filmat e tyre si, Eva Longoria dhe Aishëarya Raie etj, të cilat kanë dalë mbi tapetin e kuq si Hirushja në përrallë.

Por edhe pse të bukur këta fustan në disa raste bëhen edhe jo shumë të rëhatshëm.

Fustanet madhështore


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here