Kjo është “cmenduria” më e fundit nga bota e modës.

Është një fustan, i cili bëhet gjithmonë e më shumë transparent sa më shumë i rriten rrahjet e zëmrës së atij që e vesh.

Mesazhi është shumë i qartë dhe me “tendencë”, sa më shumë jeni ngacmuar nga ndjenjat aq më shumë jeni joshëse.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here