Disa nga këta këngëtarë kanë vendosur që këto para të fituara nga një njeri që ka përdorur metoda aspak demokratike t’i dhurojnë për çështje fisnike.

Ky është rasti i Nelly Furtado, e cila mori 1 milion dollarë për një performancë 45 minutëshe në një hotel italian për Gaddafi-n dhe stafin e tij.

Kur shpërthyen revoltat në Libi, Furtado shkroi në Twitter se do të jepte për bamirësi këtë shumë të fituar, por pa dhënë detaje të tjera. Tashmë është mësuar qëllimi i kanadezes. Këngëtarja do të dhurojë paratë për ndërtimin e një shkolle për fëmijët në Kenia.

Nelly Furtado nuk është e vetmja që është paguar nga Gaddafi për koncertet e tij ekskluzive. Beyonce, Mariah Carey, 50 Cent dhe Usher janë disa nga këngëtarët e tjerë që kanë performuar për familjen e Kolonelit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here