Personaliteti televiziv dhe modelja, Tila Tequila, në javën e kaluar është dërguar në emergjencë pasi kishte tentuar ta vrasë veten.

Tmz.com raporton se shërbimet emergjente ishin thirrur nga shoqja e saj e dhomës, e cila i kishte thënë policisë se Tila gjatë gjithë javës kishte tentuar ta vrasë veten.

Pas kalimit të momentit kritik, ajo është kthyer në shtëpi. Mirëpo, drama ka filluar sërish të hënën, kur menaxheri i Tilas kishte filluar të dyshojë, pasi ajo nuk ia kishte hapur derën dhe e ka thirrur policinë, megjithatë kësaj radhe gjithçka ka qenë në rregull.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here