Freida Pinto dhe Patel, në lidhje?Dy yjet indus të filmit “Slumdog Milionaire”, Freida Pinto dhe Dev Patel ishin së bashku në një aheng të organizuar nga disa aktorë.

Edhe pse asnjëherë nuk duan të flasin për lidhjen e tyre, shumë burime kanë thënë se ata janë së bashku dhe po ia kalojnë shumë mirë.

Nuk ka dyshim se Freida e cila luan rolin e Latika-s në “Slumdog milionaire”, dhe kolegu i saj duken mjaft bukur së bashku.

Për zhvillime të tjera të gjithë jemi kurioz të dimë sa më shpejt

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here