Lajmet e mira janë shtuar këto kohë për Frederik Ndocin! Ende pa u bërë 2 vjeç Mariluja e tij me bashkëshorten Alisa Baraku, vjen lajmi se po presin një tjetër fëmijë!

Atmosfera në shtëpinë e muzikantëve është e elektrizuar nga gëzimi edhe pse vetë Frederiku nuk dëshiron ta bëjë shumë publik këtë lajm për shkak se bashkëshortja është ende në muajt e parë!

Tani ama është shumë vonë pasi fjala mori dhenë, por në këtë rast nuk mund veçse të urojmë Frederikun dhe ta komplimentojmë për formën e mirë fizike dhe shëndetësore, mesa duket muzika bën mrekullira.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here