Francezët ia ndryshojnë emrin Ermalit dhe AmitOrganizatorët e një aktivitetiti të mbajtur në Francë i ndyshuan emrin Ermal Mamaqit dhe bashkëshortes së tij, prezantueses Amarda Toska.

Në fakt ndodh jo rrallë me të huajt që gabojnë në drejtshkrimin e emrave që nuk janë familjarë me ta. Ermalin e kanë quajtur Ermel dhe Amardës ia kanë shkruar emrin Amerda në fletë-hyrjen për në aktivitet.

Çifti e ka pritur me humor këtë ngatërresë: “eh francezët. Të paktën na kanë shkruar emrin e kompanisë në rregull”, shkruan Ermali në profilin e tij në Facebook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here