Princi William dhe Kate Middleton kanë pozuar për fotot zyrtare të fejesës së tyre.

Dy fotot janë realizuar nga Mario Testino, fotografi i famshëm i cili ka punuar edhe me Lady Diana.

Vetë Testino u shpreh: “Jam shumë i lumtur që më zgjodhën mua për të fotografuar një moment historik të tillë që të gjithë njerëzit e prisnin.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here