Personazhet e njohura janë mësuar të përdorin Twitter-in në një mënyrë të ekzagjeruar.

Është parë se ky rrjetë social përdoret prej tyre për të treguar të rejat më fundit nga ata, gjërat që bëjnë gjatë ditë madje edhe ato më personale.

Për këtë arsye revista “People” ka bërë një klasifikim të fotove më të cmendura dhe pa kuptim, ku në krye është këngëtarja Jessica Simpson.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here