Një revistë italiane, pronë e ish-kryeministrit Silvio Berlusckoni, ka thënë se do të publikojë fotografitë gjysmëlakuriq të dukeshës britanike. 

“Chi” është pjesë e shtëpisë botuese “Mondadori”, e cila zotëron edhe revistën franceze “Closer”. Kjo e fundit ka publikuar e para fotografitë e Kejt Midëlltonit, çfarë ka bërë që çifti mbretëror të ngrejë padi për shkelje të privatësisë.

“Chi” ka thënë se do të publikojë fotot në numrin e së hënës, përkatësisht në faqen 26.

Në një intervistë për AP-në, redaktori i revistës, Alfonso Signorini, ka thënë se nuk ka frikë nga veprimet ligjore dhe se “fotot janë bërë me shije dhe nuk do ta dëmtojnë imazhin e Kejtit”.

Dukesha e Kembrixhit ka bërë foto gjysmëlakuriq gjatë javës së kaluar në Francë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here