Fotografitë e filmit "Sherlock Holmes"Disa fotografi të filmit të ri “Sherlock Holmes”, ku morën pjesë edhe regjisori Guy Ritchie dhe aktorët kryesorë Robert Downey Jr. dhe Jude Law.

Nëpërmjet këtyre fotove mund të shikojmë këtë film të mbushur me elemente humori dhe skena veprimi.

Në një foto Holmes, i luajtur nga Robert Downey, dhe ndihmësi i tij luftojnë me një burrë të fortë. Mendojmë se ky është një film i habitshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here