Disa foto të publikuara të Arta Nitajt kanë ngjallur shumë dyshime.

Aktorja dhe moderatorja Arta Nitaj kujdeset shumë për stilin e saj të veshjes dhe shpesh publikon foto nëpër rrjete sociale tek të cilat merr shumë komente pozitive.

Arta ka qenë shpesh cak i spekulimeve për intervenimet e saj estetike dhe në disa foto të fundit të siguruara shihet se gjoksi i saj ka marrë tjetër formë.

Dallimi fotove të vjetra dhe ato të fundit është shumë i madh, andaj kjo e dëshmon se Arta ka bërë ndërhyrje estetike në pjesën e lartëpërmendur të trupit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here