Babai i këngëtares Adelina Ismaili Rexhep Ismaili ka publikuar një fotografi të rrallë të vajzave të tij bashkë me ish-presidentin e Kosovës Ibrahim Rugova

Në këtë fotografi Adelina bashkë me motrat Zanfinën dhe Emën, shihen përkrah Rugovës.

Vërehet aq shumë ndryshimi i tyre nga fëmijëria me tani.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here