Beyonce dhe Jay Z. kanë dokumentuar në mënyrë të përditshme turin e tyre europian të pushimeve në rrjetet shoqërore si "Tumblr" dhe "Instagram".  Megjithatë,...
Tiranë - Arben Ristani kryetari i KQZ-së është vënë në akuza të forta nga opozita shqiptare për zgjedhjet e 8 majit dhe kjo...
Edhe pse shiu kishte nisur të bjerë gjatë gjithë ditës se djeshme, nata e mbremshme ka sjellë një tjetër atmosferë në qytet. Pa...
Një fotograf i Brooklyn ka fiksuar një foto të një çifti të ri newyorkez të cilët shkëmbejnë mes tyre një puthje teksa janë...
Reklamat kreative gjithmonë tërheqin vëmendje, gjë që tregon më së miri pse disa kompani kërkojnë gjithmonë reklama të tilla për t’i reklamuar produktet...