Brazili gëzon një famë ndërkombëtare për plazhet, vajzat e tij të bukura dhe stilin argëtues të jetës.  Megjithatë, për një herë të vetme, ishte...
Një fotograf i Brooklyn ka fiksuar një foto të një çifti të ri newyorkez të cilët shkëmbejnë mes tyre një puthje teksa janë...
Fenomeni në vrapim të shpejtë, Usain Bolt ka thyer edhe një rekord botëror, kësaj herë rekordin e shënuar nga vetë ai. Në kampionatin...
Edhe pse shiu kishte nisur të bjerë gjatë gjithë ditës se djeshme, nata e mbremshme ka sjellë një tjetër atmosferë në qytet. Pa...
Bukuroshja nga Kosova, Gona Dragusha që zuri vendin e tretë në Miss Univers 2009, por që në realitet e meritoi titullin e më...